top of page

zo 13 sep.

|

Chiro Neerlinter

Inschrijvingen Chiro Neerlinter

Op Zondag 13 september om 14u leiden we ons nieuwe werkjaar in met onze startdag! Heb je zin in een namiddag spelen, plezier en ravotten? Dan nodigen we jou graag uit op onze STARTDAG! Iedereen tussen 6 en 17 jaar is welkom om een Chiro-namiddag mee te komen proberen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Inschrijvingen Chiro Neerlinter

Tijd en locatie

13 sep. 2020 14:00 – 17:00

Chiro Neerlinter, Kasteelstraat 3, 3350 Linter, België

Over het evenement

De leden worden om 14u verwacht om te beginnen aan een leuke spelnamiddag die zal duren tot 17u. De middag begint met de bekendmaking van de leidingsverdeling. Na de verdeling spelen alle groepen in aparte bubbels allerlei leuke spelletjes.

VEILIGHEID/ CORONA

Omwille van het corona-virus zullen er op zondagen enkele maatregelen gelden (dezelfde als op kamp).

Binnen een bubbel moet je kind geen anderhalve meter afstand houden. De activiteiten kunnen gewoon doorgaan met contact tussen de deelnemers van 1 bubbel. Er wordt gespeeld, gegeten,.. binnen de eigen bubbel en zonder contact met de andere bubbel(s).

We vragen aan leden +12 jaar om steeds een mondmasker aan te doen totdat ze bij hun bubbel van zondagnamiddag zijn. We vragen aan ouders om contact onderling bij het ophalen en afhalen van de kinderen zoveel mogelijk te vermijden. Het dragen van een mondmasker(op de parking) is vanaf 12 jaar verplicht voor én na de chirowerking.

KOM ZEKER EEN KIJKJE NEMEN en aarzel niet om een bericht te sturen als er nog vragen zijn! We zien jullie dan!

Deel dit evenement

bottom of page